Post by lannisesical on Feb 20, 2022 14:57:57 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Archery Battle 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Archery Battle 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codurile cresc banii ▞▞▞
▞▞▞ Archery Battle 3D 2022 version ▞▞▞
Controalele sunt groaznice. Nu se oprește niciodată din mișcare. Nu încercați să loviți ținta; te lupți cu comenzile pentru a renunța la mișcarea aleatorie a arcului. Și ridicarea degetului mare pentru a da drumul săgeții este contraintuitiv. Au tras vreodată dezvoltatorii un arc?
Pauze într-o comparație în care pierdeai puncte când jocul se reia
Întotdeauna se oprește în mijlocul jocului și vă fură de puncte.
Se salveaza progresul?
reclamele nu răspund uneori, vă rugăm să remediați acest lucru
Motivul pentru 4 stele este că acest joc este minunat, dar mai poți adăuga câteva moduri la el, cum ar fi modul prieten.🤩🤩🤩🤩🤩
A început ca un mod distractiv de a trece timpul, dar a șchiopat foarte repede. Actualizarea durează foarte mult și arcul la care faceți upgrade după „Boa Constrictor” este mai rău decât „Boa”. Taxele de intrare sunt mult prea mari, la fel și cantitatea de pietre prețioase necesare pentru a deschide cutiile. Păcat că a trebuit să-l dezinstalez, mi-ar fi plăcut foarte mult să văd mai multe progrese după ce am depus peste 10 ore de joc în total.
Archery Battle 3D Αθλήματα ziu
Când începi să câștigi mult, ei îngheață jocul, oferind celuilalt adversar o altă șansă de a trage, astfel încât să poată câștiga. Acest joc este trucat.
Excelent
Pur și simplu nu merită nicio stea, dar o evaluare negativă... Creatorii acestui joc au programat jocul să trișeze... M-am apropiat cât de curând să câștig modul arena, jocul începe întotdeauna să arate „validarea serverului eșuată” chiar și când contorul de viteză pe internet depășește 300 kbps... În plus, acest joc are roboți care joacă ca oameni în modul Arena, care te vor învinge mereu, indiferent de ce... Cum se poate aștepta la vreo onestitate de la Chini PPL care a creat acest joc? .. Nu juca acest joc...
Archery Battle 3D ورزشی aftc
Archery Battle 3D Αθλήματα ziu
Sclipitor! Îl evaluez doar 4* pentru că nu-i lipsește opțiunea de țintire și tragere la atingere cu giroscop. Mă pricep la asta, provoacă-mă. De asemenea, mi-ar plăcea să creez o echipă cu vărul și prietenii mei, deoarece mi-au arătat acest joc.
Este un joc foarte frumos, am dat 4 stele acestui joc pentru că vreau să existe o opțiune de a trimite un mesaj personalizat rivalului. cu toate acestea, acest joc este foarte frumos.
Archery Battle 3D este cel mai amuzant joc de tir cu arcul pe care l-am jucat. Aproape că simt că mă joc cu adevărat. iubește jocul și ție la fel. Dacă îl vei încerca doar, „garantează-l!!!”
NU îmi permite deloc să mă conectez. Folosește să te joci distractiv, dar aplicația nu mai funcționează 😂😂😂😂
1. Deviația vântului este inexactă, aceeași viteză și direcție a vântului oferă o deviere inegală pentru același tip de lovitură, reverificată de mai multe ori înainte de a scrie recenzia 2. Obținerea vitezei vântului mai mare decât rivalul meu de același nivel. Probabil o altă plată pentru câștigarea jocului.
Frumos joc, captivant. Modul Aena și plaja doodle se prăbușesc în mod constant, nu se pot juca
El este o aplicație bună pentru copilul tău
Jocul este grozav, dar dacă îți vei păstra tot progresul data viitoare când te începi este o altă chestiune.
Super Tare 😉👍😎😘
Este atât de distractiv, este într-adevăr un joc care să-ți ia mintea de la tot ce te înconjoară și îți poate oferi un timp bun. Poți să joci împotriva altora și, dacă ei pierd, ei ar putea încerca să facă o revanșă și ai putea să-i învingi din nou și același lucru este valabil și pentru tine. Recomand cu siguranță acest joc tuturor, doar să încerce, de ce nu au fost oricum în carantină. 😷😂
Este un joc bun, dar mi-am cam pierdut încrederea în echipă după ce am plătit pentru rotirea norocoasă 160 de rupii și nu l-am primit... Rezolvați-l vă rog... aș da 5, dar dau 3 din asta
Cel mai bun joc!
Frumos la început, dar în curând, de la nivelul 4 nu mai este posibil fără plată, upgrade pentru dispozitivul necesar... Deci de fapt nu este un joc gratuit, doar atrage, apoi plătește...
Doamne în jos, când aștept ca celălalt jucător să se încarce, ei au deja avantaj de punct
Ca și cum jocul are reclame în el, bine, dar apoi puneți un anunț care spune „Aflați mai multe” în partea de jos a reclamei și se blochează de fiecare dată când singurul lucru pe care îl puteți face este să începeți jocul din nou, devine un joc sărac din cauza învățarii. Mai mult
Cronometrul oponentului stinge jocul și apoi arată ca și cum am expirat în schimb... fie că aveți trișori pe care trebuie să-i eliminați, fie jocul este defect... oricum, asta trebuie rezolvat... Am pierdut 7 meciuri în acest fel într-o săptămână de joc
Acest lucru este bun, dar nu prea bun. Poate fi folosit pentru a umple spațiu în mobil
Multa distractie! Este destul de greu fără a fi nevoie să te gândești cu adevărat la asta. Un joc grozav de care să te bucuri și să nu te gândești prea mult
Iubește jocul, este atât de distractiv (poți spune că nu sunt cu adevărat real, dar sunt) dar este foarte distractiv, ar trebui să-l încerci și să încerci 👍🏼🐼👍🏼
Interesant
Prea proasta calitate a sunetului...
Joc grozav. Mi-am dat seama că poți câștiga doar un anumit număr de stele la anumite niveluri. Greseala mea!
Jocul trișează pentru unii jucători.Când joc împotriva adversarilor, vântul este întotdeauna foarte puternic, dar pentru adversari este întotdeauna un vânt foarte ușor.
Mouse Simulator : rat rodent animal life 模擬 jab
Este distractiv. Ucide timpul înainte ca timpul să te omoare pe tine. Nu aș spune că este o provocare. De asemenea, adversarii sunt ai în caz că vă întrebați.
După vizionarea reclamei nu putem primi recompensa. Acest lucru se făcea în fiecare zi. Trebuie să-l îmbunătățiți
destul de bine până acum, dar am nevoie de prea multe victorii și chestii pentru a uograd fără bani. Știu că acesta este planul